Home
   
Хотел
   
Коне
   
За нас
   
Място
   
Тренировки
   
Състезания
   
Участници
   
Търг
   
Фотогалерия
   
Архив
   
За контакти
   
REGISTER FORM
   
Новини
   
Вход
   
Регистрация
   
За мен
   
Линкове
   
Subscribe to our Newsletter
E-mail

How to send pigeons?

 

България-Разстояния
 
We care about the health of your pigeons with products of Travipharma!

 

 

Top 100 Pigeon sites
Vote For Us!Bulgarian English France Turkey
Netherland Belgium Italy Russia
German Norway Sweden Austria
Romania Croatia Slovenia Greece
Spain Czech Republic Hungary Poland  


REGELS VOOR DEELNAME AAN DE VEILING:

Wat betekent dit?
Dit is een on-line veiling voor verkoop van postduiven. Hier kunnen de verkopers vele verschillende gebruikers uit verschillende landen bereiken die hun duiven willen kopen om zo de beste prijs te bereiken.
Hier kunnen de duiven op de beste manier worden gepresenteerd (foto, stamboom, informatie over moeder en vader van de duif en wedstrijdresultaten van de kweker).
Kopers krijgen op ??n plek goede informatie over duiven met perfecte Europese kwaliteit en hebben het genoegen direct biedingen te kunnen doen vanuit huis.

Hoe werkt het?
www.pigeon-bg.com publiceert informatie over postduiven met perfecte kwaliteit. Hierna kunnen de kopers die informatie zoals foto’s en stambomen bekijken en kunnen bieden op de duiven van hun keuze.
De veiling eindigt op de van te voren al aangegeven datum en tijd. De uiteindelijke eigenaar van de duif wordt diegene die het meest heeft geboden. De kopers krijgen hier informatie over per e-mail.
Hierna zijn ze verplicht het uiteindelijke aankoopbedrag te betalen aan de organisatie van de veiling binnen 10 dagen nadat de veiling is ge?indigd. Nadien kunnen de kopers de gekochte duif verkrijgen.
De verkopers zijn verplicht de duiven te versturen/verzenden direct nadat de veiling is be?indigd. Het verkoopbedrag minus de provisie, ten gunste van de organisatie, wordt uitbetaald binnen 2 werkdagen nadat het is ontvangen van de koper.
De registratie op onze site is volledig kosteloos. Hier kan elke persoon aan deelnemen als die ouder is dan 18 jaar. Om te kunnen registreren heb je een geldig emailadres nodig. Na registratie kan men biedingen uitbrengen.
De provisie over elke verkochte duif bedraagt 20% van de verkoopprijs nadat de veiling is be?indigd.
Wij garanderen dat de door de verkopers verkregen informatie over de duiven zal worden gepubliceerd en inzichtelijk zal zijn voor vele verschillende potenti?le kopers uit binnen- en buitenland.
U als verkopers bepalen de beginprijs van jullie duiven.

Wie kan er aan deelnemen?
Hier kunnen aan deelnemen alle personen ouder dan 18 jaar. Elke gebruiker dient te beschikken over een geldig emailadres. Na registratie ontvangt de gebruiker een e-mail die men dient te activeren en hierna kan men deelnemen aan de veiling.
Persoonlijke gegevens die de gebruiker heeft ingevuld in het registratieformulier zullen alleen en uitdrukkelijk worden gebruikt voor het doel van de site om in contact te kunnen komen met de gebruiker na de veiling.