Home
   
Хотел
   
Коне
   
За нас
   
Място
   
Тренировки
   
Състезания
   
Участници
   
Търг
   
Фотогалерия
   
Архив
   
За контакти
   
REGISTER FORM
   
Новини
   
Вход
   
Регистрация
   
За мен
   
Линкове
   
Subscribe to our Newsletter
E-mail

How to send pigeons?

 

България-Разстояния
 
We care about the health of your pigeons with products of Travipharma!

 

 

Top 100 Pigeon sites
Vote For Us!Bulgarian English France Turkey
Netherland Belgium Italy Russia
German Norway Sweden Austria
Romania Croatia Slovenia Greece
Spain Czech Republic Hungary Poland  


ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГА:
Какво е това?
Това е онлайн търг за продажба на гълъби.
Тук продавачите могат да достигнат до много различни потребители от различни държави които искат да купят техните гълъби и така да постигнат най-добра цена. Тук техните гълъби могат да бъдат представени по най-добрия начин - снимка, педигри, информация за майката и бащата на гълъба, за състезателните резултати на гълъбовъда.
Купувачите получават добра информация за много гълъби с отлично европейско качество събрани на едно място и имат удоволствието да правят своите наддавания директно от своя дом.

Как работи?
Pigeon-bg.com публикува информация за гълъби с отлично качество. След което много купувачи могат да я видят, да разгледат снимките, педигритата, и да направят своите наддавания за избраните от тях гълъби.
Търга приключва в предварително посоченото време. Победител става този който е посочил най-висока цена. Победителите получават информация за това по емайл.
След това те са длъжни да изплатят сумата указана в последното наддаване в 10 дневен срок след приключване на търга на организаторите на търга, след което могат да си получат гълъба от нас.
Продавачите се задължават да изпратят гълъба до нас веднага след приключване на търга. Сумата от продажбата без комисионната на организаторите получават до 2 работни дни след предаването и от купувача.
Регистрация в нашия сайт е напълно безплатна. Може да участва всяко физическо лице навършило 18 години. За целта е необходимо да има валиден емайл адрес, да извърши регистрация и може да започне да наддава.
Комисионна за всеки продаден гълъб е 20% от продажната цена след приключване на търга. Ние ви гарантираме публикуване на всякаква информация за Вашите гълъби, която можете да ни предоставите, да я показваме на много различнои потенциални купувачи от много държави.
Вие определяте началната продажна цена на вашите гълъби.

Кой може да участва?
Тук може да вземе участие всяко физическо лице навършило 18 години. Всеки потребител задължително трябва да има валиден електронен адрес. След регистрацията си той получава емайл който трябва да активира и вслед това може да започне участие в търга.
Личните данни които потребителят попълва в регистрацонната форма се използват единствено и само за целите на сайта за установяване на контакт с потребителя след приключване на търга.